Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Inmiddels kunnen we de cursussen weer oppakken en kunnen we op afstand met wat beperkingen en aanpassingen toch weer les geven.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Houd u aub aan de voorschriften en blijf gezond.

Samen krijgen we het coronavirus eronder.

Welkom

Bent u op zoek naar een EHBO-cursus, een EHBO-workshop, verbandmiddelen, of op zoek naar meer informatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze website vindt u een overzicht van de cursussen en opleidingen die we bieden voor scholen, verenigingen en bedrijven. Ook als particulieren kunt u bij ons terecht, vraag naar de mogelijkheden.

Naast de opleidingen bieden we ook EHBO en BHV producten zoals verbandmiddelen, EHBO koffers/ tassen en AED’s aan. Op onze website kunt u dergelijke producten gemakkelijk online bestellen.

Cursussen

Onder Opleidingen/Cursussen hebben  we een overzicht staan welke opleidingen, cursussen en workshops we kunnen geven. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

In overleg is er veel mogelijk. Prijzen worden volgens een basistarief berekend. De totale kosten kunnen variëren afhankelijk van de door u gekozen opties.

Aanbevolen producten